Μουσική

Αφιέρωμα στον Mauricio Kagel, 11-12 Ιανουαρίου 2014 – Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση

11 January 2014- 12 January 2014 Ένα διήμερο αφιέρωμα στον συνθέτη Mauricio Kagel θα πραγματοποιηθεί σε διάφορους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Ένα διήμερο αφιέρωμα στον συνθέτη Mauricio Kagel θα πραγματοποιηθεί σε διάφορους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Ο Μαουρίτσιο Κάγκελ υπήρξε ίσως ο συνθέτης που συνέβαλε περισσότερο στην επινόηση και την καθοριστική διαμόρφωση του Νέου Μουσικού Θεάτρου.

Τραγουδιστές, μουσικοί, ηθοποιοί και τεχνικοί θα παρουσιάσουν σε όλους τους δημόσιους χώρους και στη Μικρή Σκηνή της Στέγης μια ειδικά προετοιμασμένη σύνθεση από αντιπροσωπευτικά έργα του συνθέτη από όλες τις περιόδους της δημιουργίας του. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να μετακινείται ελεύθερα και να παρακολουθεί τα δρώμενα της επιλογής του. Παράλληλα, θα προβληθούν τα χαρακτηριστικότερα φιλμ του συνθέτη, ορισμένα από αυτά με ζωντανή μουσική συνοδεία. Η κάθε ημέρα θα κλείνει με μια συναυλία με έργα του στη Μικρή Σκηνή.

Ο εκδότης UNIVERSAL EDITION AG, ο οποίος εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την THE ARTBASSADOR, προμήθευσε όλο το μουσικό και οπτικοακουστικό υλικό για τις ανάγκες του αφιερώματος.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ