Θέατρο

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ του Neil Simon ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Από τις 30 Ιουνίου, πρεμιέρα στο Υπαίθριο Θέατρο Κοζάνης!

Δύο χωρισμένες φίλες, με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες που αποφασίζουν να δοκιμαστούν στο παιχνίδι της συγκατοίκησης, θα μεταμορφωθούν πολύ γρήγορα σ’ ένα αλλόκοτο και εκρηκτικά κωμικό ζευγάρι!

Η κλασική κωμωδία του αριστοτέχνη Neil Simon, έκανε θριαμβευτική πρεμιέρα στο Broadway το 1965,  τρία χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Jack Lemmon και Walter Matthau, γνωρίζοντας παγκόσμια εμπορική επιτυχία ενώ το 1985 επέστρεψε στο Broadway, αυτή τη φορά στην “θηλυκή” εκδοχή του, ενθουσιάζοντας και πάλι κοινό και κριτικούς. 

Μια πανέξυπνη κωμωδία που πρωταγωνιστεί στις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές όλου του κόσμου, για τη φιλία, τον έρωτα, τις σχέσεις αντρών και γυναικών μέσα στον γάμο αλλά …και μετά από αυτόν.

Μετάφραση:  Δανάη Σταματοπούλου
Σκηνοθεσία:  Λευτέρης Πλασκοβίτης
Παραγωγή:   ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης
Ερμηνεύουν: Θ. Σιάρκου, Μ. Σοντάκη,  Ι. Δωροπούλου,  Β. Μακρομαρίδου, Α. Παπατριανταφύλλου, Δ. Σταματοπούλου, Ν. Φώσκολου, Κ. Χειλάς 

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό της ΝΕΙL SIMON LLC, δικαιούχου των δικαιωμάτων του συγγραφέα Neil Simon,  c/o  INTERNATIONAL AUTHORS SOCIETY.