Θέατρο

CLOSER του Patrick Marber

Στο Θέατρο Χώρα, από τις 4 Νοεμβρίου!

Αναζητώντας απεγνωσμένα την αγάπη, τέσσερα πρόσωπα εγκλωβίζονται μέσα σε ένα πλέγμα ερωτικών σχέσεων και οδηγούνται σ’ ένα ανελέητο παιχνίδι πάθους και ακραίων συναισθημάτων, απ’ όπου κανείς δεν θα βγει αλώβητος.

«Η αγάπη και το σεξ είναι σαν την πολιτική. Δεν έχει σημασία το τι λες ή τι εννοείς αλλά το τι κάνεις. Οι πράξεις είναι εκείνες που μετράνε…»  P.Marber

To πολυβραβευμένο έργου του Marber "Closer" έκανε πρεμιέρα το 1997 στο Βασιλικό Θέατρο του Λονδίνου, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και τιμήθηκε με Laurence Olivier Award for Best New Play (1998) και New York Drama Critics' Circle Award for Best Foreign Play(1999). Το 2004, έγινε γνωστό παγκοσμίως, μέσα από την κινηματογραφική μεταφορά του από τον Mike Nichols, σε σενάριο του ίδιου του συγγραφέα.

Μια συγκλονιστική ιστορία για την αέναη αναζήτηση της ευτυχίας, την ανθρώπινη ανάγκη για επαφή και το παράδοξο του έρωτα, σε μια καταιγιστική παράσταση που μας αφορά όλους!

Μετάφραση: Θωμάς Μοσχόπουλος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγιοπετρίτης - Μπογδάνος
Παραγωγή:  ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Ε.Ε
Ερμηνεύουν: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Ναταλία Σουίφτ, Σπύρος Σταμούλης

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήξησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Aτζέντη Judy Daish Associates LTD,  c/o UNITED AGENTS LTD , ο οποίος εκπροσωπεί τον συγγραφέα P. Marber.