Θέατρο

4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

03 May 2023- 25 May 2023 Στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων

Αφοσιωμένο στην προώθηση ενός από τα δημοφιλέστερα λογοτεχνικά είδη στον κόσμο, αυτό της αστυνομικής λογοτεχνίας, το Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας επιστρέφει στην Αθήνα για 4η συνεχή χρονιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του είδους!

Κατά τη διάρκεια του πολυήμερου Φεστιβάλ, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει σε διάφορα σημεία της πόλης ποικίλες δράσεις, ενώ, φέτος για πρώτη φορά, διοργανώνεται παράλληλα και ένα εορταστικό τριήμερο εκδηλώσεων από τις 19 Μαΐου, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Εδώ το κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει το διάσημο έργο της Agatha Christie, “Και δεν έμεινε κανένας”, σε μια θεατρική παρουσίαση όπου πρωταγωνιστούν εννέα συγγραφείς και ένας εκδότης, αναζητώντας τον δολοφόνο!

Σκηνοθεσία: Αντώνης Γαλέος
Παραγωγή: AGATHA AMKE
Ερμηνεύουν: Γ. Αζαριάδης, Έ. Αθανασίου, Ά. Βρόσγος, Χ. Γιαννάκενας, Β. Γιαννίσης, Σ. Κακατσάκης, Έ. Μπολονάση, Β. Παπαδοπούλου, Ά. Χαριάτης, Γ. Χουτόπουλος και Γιάννης Πανούσης

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό της AGATHA CHRISTIE LTD, η οποία εκπροσωπεί τα συγγραφικά δικαιώματα της Agatha Christie.