Μουσική

Η THE ARTBASSADOR στο MIDEM

01 February 2014- 04 February 2014 Η THE ARTBASSADOR θα συμμετάσχει στο φετινό MIDEM 1-4 Φεβρουαρίου 2014 – Palais des Festivals, Κάννες, Γαλλία

Η THE ARTBASSADOR θα συμμετάσχει στο φετινό MIDEM (http://www.midem.com/), το πιο σημαντικό διεθνές επαγγελματικό γεγονός για το μουσικό οικοσύστημα. Είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσει η χρονιά, μαζί με περισσότερους από 6.000 επαγγελματίες από τον παγκόσμιο χώρο της μουσικής, καινοτόμες εταιρίες τεχνολογίας, γνωστές εταιρίες, διαφημιστικές και νέους καλλιτέχνες. Το σύνθημα του φετινού MIDEM είναι «Πίσω στην ανάπτυξη? Κάνε την βιώσιμη!». Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μία μεγάλη ποικιλία συνεδρίων, ομάδων εργασίας και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και φυσικά να απολαύσουν το συναρπαστικό MIDEM LIVE πρόγραμμα.

 

Το MIDEM και η IAEL (Διεθνής Ένωση των Δικηγόρων του Θεάματος) ενώνουν τις δυνάμεις τους, για μία ακόμη φορά, σε μία Νομική Σύνοδο Κορυφής, παρουσιάζοντας σφαιρικά τη νομική πλευρά της μουσικής βιομηχανίας, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, 2014. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σεμινάριο νομικής ενημέρωσης (Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε το 2014), το Masterclass (Γνώρισε τους θαυμαστές σου, τήρησε τη νομιμότητα), το κεντρικό σεμινάριο (Αδειοδοτώντας τη μουσική από την Προ Αλλαγής εποχή μέχρι την Μεταψηφιακή εποχή), όπως και κατ’ ιδίαν συμβουλές από δικηγόρους.

 

Μη χάσετε τη συζήτηση με καλεσμένους, που διοργανώνουν οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης GEMA και SACEM της Γερμανίας και της Γαλλίας αντίστοιχα, με θέμα: «Πνευματικά δικαιώματα: Τι έπεται στην Ευρωπαϊκή Ατζέντα?». Οι χαράκτες πολιτικής και οι δημιουργοί θα συζητήσουν πώς θα πρέπει να διαμορφωθεί το μελλοντικό Ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο για να επιτρέψει την οικονομική ανταπόδοση της δημιουργίας στην ψηφιακή εποχή.

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.