Μουσική

«Κλασικά… έξω»

01 July 2015 Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών – METROPOLITAN SYMPHONY ORCHESTRA – ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

H Metropolitan Symphony Orchestra (ΜSO) of Athens, το συμφωνικό σύνολο που ιδρύθηκε το 2014 από τον διεθνούς φήμης πιανίστα, αρχιμουσικό και συνθέτη Βασίλη Τσαµπρόπουλο και τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυµου, ύστερα από µία επιτυχημένη περίοδο χειμερινών εμφανίσεων, συνεχίζει ακάθεκτη την καλλιτεχνική της πορεία με πολλά σχέδια για το φετινό καλοκαίρι.

Σταθμός στην πρώτη της θερινή εξόρμηση, ο Κήπος του Μεγάρου, όπου η MSO of Athens παρουσιάζει την 1η Ιουλίου 2015, μέσα στην καταπράσινη όαση του Κήπου του Μεγάρου Αθηνών, μία συναυλία με γενικό τίτλο «Το Μπολερό του Ραβέλ συναντά τη Γαλάζια Ραψωδία του Γκέρσουιν». Στη διεύθυνση ορχήστρας αλλά και στο πιάνο ο πάντα αεικίνητος μαέστρος και πιανίστας Βασίλης Τσαµπρόπουλος.

Με την ευκαιρία αυτής της συναυλίας ξεκίνησε η συνεργασία της The Artbassador με την MSO of Athens καθώς η The Artbassador προμήθευσε με το μουσικό υλικό για την ορχήστρα του έργου Γαλάζια Ραψωδία, για λογαριασμό του εκδότη SCHOTT MUSIC.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ορχήστρα MSO of Athens και το πρόγραμμά της δείτε εδώ