Θέατρο

“ΝΤΑ” του Hugh Leonard 2ος ΧΡΟΝΟΣ

Από τις 6 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Ιλίσια!

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε την σεζόν 2022-2023, το πολυβραβευμένο έργο του Hugh Leonard, "Ντα" επιστρέφει στο Θέατρο Ιλίσια, για να καθηλώσει και πάλι το θεατρόφιλο κοινό!

Ο μοναδικός Γρηγόρης Βαλτινός, ερμηνεύει τον ομώνυμο εμβληματικό ρόλο που αγάπησε το κοινό, δίνοντας πνοή στην ανάμνηση ενός κόσμου που χάνεται, ενός κόσμου  καθαρού, γεμάτου ανθρωπιά και φως! 

Μια αριστουργηματική παράσταση γεμάτη ζωντάνια, τρυφερότητα και χιούμορ, που ακροβατεί μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, αναδεικνύοντας  το ανυπέρβλητο μεγαλείο της ανθρώπινης υπαρξης!  Δείτε περισσότερα...

Μετάφραση  : Aντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία-Απόδοση  : Πέτρος Ζούλιας
Παραγωγή: ΘΕΑΣΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ερμηνεύουν:Γρηγόρης Βαλτινός, Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Σουξές, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Λάμπρος Κωσταντέας Βασίλης Παπαδημητρίου και η Ταμίλλα Κουλίεβα

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό αφενός του  THE ESTATE OF HUGH LEONARD, δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων του συγγραφέα, C/O THE AGENCY, LONDON, LTD και αφετέρου του μεταφραστή, Αντώνη Γαλέου.