Θέατρο

Ο ΡΟΖΕΝΚΡΑΝΤΖ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΛΝΤΕΝΣΤΕΡΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ του Τom Stoppard

Στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής, από τις 23 Φεβρουαρίου!

Δύο συμπαθητικοί, δευτερεύοντες χαρακτήρες που γέννησε η πένα του Σαίξπηρ στον Άμλετ, θα έρθουν αντιμέτωποι με τα μεγαθήρια της Ιστορίας, καθώς μπλέκουν σε μια σκευωρία και θα καταλήξουν τα εξιλαστήρια θύματα ενός σαρωτικού πολιτικού παιχνιδιού.

Το έργο του βραβευμένου με Όσκαρ Sir Tom Stoppard, έκανε πρεμιέρα στο Fringe Festival του Εδιμβούργου το 1966, την επόμενη χρονιά μεταφέρθηκε στο Broadway, κατακτώντας4 βραβεία Τony το 1968 και αποτελεί μια από τις πλέον καινοτόμες κωμωδίες της σύγχρονης παγκόσμιας δραματουργίας.

Μια καταιγιστική ιστορία με πικρό χιούμορ, καίρια πολιτικά και υπαρξιακά μηνύματα από τον κορυφαίο Άγγλο δημιουργό, έναν από τους πλέον επιδραστικούς συγγραφείς του βρετανικού μεταπολεμικού θεάτρου.

Σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία: Στάθης Λιβαθινός
Μετάφραση: Μίνως Βολανάκης
Μουσική: Θοδωρής Αμπαζής
Παραγωγή: ΛΥΚΩΦΟΣ
Ερμηνεύουν: Πάρης Αλεξανδρόπουλος, Βασίλης Ανδρέου, Γιώργος Δάμπασης, Νίκος Καρδώνης, Στάθης Κόικας, Φοίβος Μαρκιανός, Πολυξένη Παπακωνσταντίνου, Μαρία Σαββίδου, Άρης Τρουπάκης, Δημήτρης Φιλιππίδης
Μουσικοί: Θοδωρής Κοτεπάνος (πιάνο), Φίλανδρος Μάριος Καρράς (κλαρινέτο), Κοτταρίδης Δημήτρης (τσέλο)

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια της από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου,για λογαριασμό του Ατζέντη UNITED AGENTS LTD, ο οποίος εκπροσωπεί τον συγγραφέα του έργου.