Θέατρο

OXI ΕΓΩ του Samuel Beckett

Στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, 18,19,24,25 Φεβρουαρίου & 2,3 Μαρτίου!

Το λεκτικό χειμαρρώδες ξέσπασμα μιας γυναίκας, που προκαλείται μετά από ένα τραυματικό γεγονός, βαθιά χαραγμένο στο σώμα και θαμμένο για χρόνια στα έγκατα της μνήμης, υπό το βλέμμα ενός μυστηριώδους ακροατή.

 Ένα από τα πλέον ευφάνταστα και απαιτητικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, ο εμβληματικός μονόλογος του Samuel Beckett “Not I”, δημιουργήθηκε το 1972 και έκανε πρεμιέρα την ίδια χρονιά στο θέατρο Forum, Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Στην εκπληκτική συμπαραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ  με την ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ,  το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια νέα ανάγνωση του ανατρεπτικού αριστουργήματος του Νομπελίστα συγγραφέα, από τον καινοτόμο συνθέτη Ζήση Στέγκλια και με την σκηνοθετική υπογραφή του Σάββα Στρούμπου, βιώνοντας μια μοναδική μουσικο-θεατρική εμπειρία!

Μετάφραση:Θωμάς Συμεωνίδης
Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος
Μουσική: Ζήσης Σέγκλιας
Μουσική διεύθυνση: Νίκος Βασιλείου
Ερμηνεύουν: Έλλη Ιγγλίζ, Έβελυν Ασουάντ, Μπάμπης Αλεφάντης
Συμμετέχει εννεαμελές μουσικό σύνολο.

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του ΕSTATE OF SAMUEL BECKETT, δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων του SAMUEL BECKETT, C/O CURTIS BROWN GROUP LTD.