Θέατρο

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ; του Simon Stephens

Στο Θέατρο Λαμπέτη, από 1 Νοεμβρίου!

Όταν ο Κρίστοφερ, ένα ιδιαίτερο αγόρι στο φάσμα του αυτισμού, αποφασίζει να εξιχνιάσει το μυστήριο της δολοφονίας ενός σκύλου, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη ανακάλυψη για την προσωπική του ζωή που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον ακατανόητο κόσμο των «μεγάλων».

To πολυβραβευμένο έργο του Simon Stephens, ενός από τους σημαντικότερους συγγραφείς της ευρωπαϊκής δραματουργίας, αποτελεί θεατρική διασκευή του επίσης βραβευμένου μυθιστορήματος του Μark Haddon “The curious incident of the dog in the Night-time”. Έκανε θριαμβευτική πρεμιέρα στο Royal National Theatre του Λονδίνου το 2012, κερδίζοντας 7 βραβεία Olivier και εξελίχθηκε σε μια από τις  μεγαλύτερες επιτυχίες της παγκόσμιας θεατρικής σκηνής.

Μια συγκινητική ιστορία που μας προτρέπει να δούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός διαφορετικού ανθρώπου και εξυμνεί τη μοναδικότητα της ύπαρξης, παραδίδοντας ένα μάθημα ζωής σε εφήβους αλλά και ενήλικες! 

Διασκευή - Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης
Παραγωγή: ΜΥΘΩΔΙΑ
Ερμηνεύουν: Μαρία Δελετζέ, Θωμάς Θάνος, Μάχη Μακρίδου, Μάριος Μαριόλος, Φάνης Μιλλεούνης, Στέφανος Παπατρέχας, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Νίκη Σκιαδαρέση.

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του συγγραφέα της ομώνυμης νουβέλας Mark Haddon και της Cursing & Sobbing Ltd, δικαιούχου των δικαιωμάτων του συγγραφέα της θεατρικής διασκευής Simon Stephens, c/o CASAROTTO RAMSAY & ASSOCIATES.