Μουσική

Schott Pluscore Sing-Along® - Μια καινοτόμος εφαρμογή της Schott για το iPad της Apple.

H νέα αυτή εφαρμογή προσφέρει στον ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα προσαρμοζόμενης μουσικής συνοδείας γεγονός που την καθιστά τον ιδανικό εκπαιδευτή για τις πρόβες μας σε άριες όπερας και άλλο μουσικό ρεπερτόριο. 


 Η εφαρμογή προσφέρει παρτιτούρες που οι βασικές μουσικές τους παράμετροι ρυμίζονται με βάση τις ατομικές ανάγκες του ερμηνευτή. Μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνονται η δυνατότητα ορισμού του σημείου αλλαγής σελίδας, η επιλογή επιπέδου ζουμ στην απεικόνιση και η μεταφορά της μουσικής σε άλλη τονικότητα.

 

Η χρήση του ενσωματωμένου “MIDI Studio” μαζί με το "Virtual Conductor" επιτρέπουν στον χρήστη τη ρύθμιση της συνοδείας έτσι ώστε να ταιριάζει στην ερμηνεία του με επεξεργασία της ταχύτητας αναπαραγωγής (tempo) και της έντασης. 

 

Μέσω του “Virtual Conductor” ο χρήστης μπορεί να διευθύνει τη συνοδεία του και μετά να χρησιμοποιήσει την εκδοχή αυτή σε μεταγενέστερο χρόνο. 

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα ακρόασης του τμήματος φωνής χωριστά ή η εγγραφή της ερμηνείας μας.


 Η εφαρμογή προσφέρει άριες όπερας για σοπράνο, μέτζο-σοπράνο, τενόρο, βαρύτονο και μπάσο. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει άριες συνθετών όπως οι Verdi, Mozart, Bizet και Wagner. Νέα παρτιτούρες θα προσθέτονται στο Schott Pluscore ® Sing-along σε τακτική βάση. Η εφαρμογή προσφέρεται στους χρήστες του iPad δωρεάν μέσω του iTunes store της Apple ενώ τις άριες μπορείτε να αγορτάσετε μέσω του «InAppPurchase» της εφαρμογής στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Schott. Περισσότερες πληροφορίες