Θέατρο

ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ του Frederick Knott

Στο Θέατρο Αθηνά, από τις 30 Ιανουαρίου!

Όταν ο Τόνυ διαπιστώσει ότι η σύζυγός του Μάργκοτ, την οποία παντρεύτηκε για τα χρήματά της, τον απατά με τον Μαξ θα καταστρώσει το “τέλειο” σχέδιο της δολοφονίας της. Όσα όμως θα ακολουθήσουν θα εγκλωβίσουν τους ήρωες σε ένα σκοτεινό μυστήριο με επικίνδυνες και απρόβλεπτες συνέπειες.. 

Το έργο, ένα αριστοτεχνικό αστυνομικό θρίλερ από τον Frederick Knott, έκανε πρεμιέρα το 1952 στο West End και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο Broadway όπου γνώρισε  τεράστια επιτυχία. Tο 1954 μεταφέρθηκε θριαμβευτικά στην μεγάλη οθόνη από τον μαιτρ του είδους, Άλφρεντ Χίτσκοκ, με τίτλο "Dial M for murder", μια ταινία που το 2008 μπήκε στη λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες μυστηρίου όλων των εποχών!

Ένα ερωτικό τρίγωνο επί σκηνής, σε ένα αποκαλυπτικό παιχνίδι για επιδέξιους παίκτες, γεμάτο σασπένς και ανατροπές, που θα καθηλώσει τους θεατές από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή!

Μετάφραση:  Αλέξανδρος Κοέν
Σκηνοθεσία:  Αλέξανδρος Κοέν
Παραγωγή:   Marossoulis Productions
Ερμηνεύουν: Αλέκος Συσσοβίτης, Φαίη Ξυλά, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Βάρθης, Γιάννης Στεφόπουλος

Η ΤΗΕ ΑRTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του The Estate of Frederick Knott, δικαιούχου των δικαιωμάτων του συγγραφέα Frederick Knott, c/o Concord Theatricals Corporation.