Τηλεόραση

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ  ΕΙΝΑΙ Η SUPER MAMMY

H πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά του Μάρκου Σεφερλή, από τον Απρίλιο στον ΑΝΤΕΝΝΑ!

Super Mammy! Η νέα κωμική σειρά δια χειρός Μάρκου Σεφερλή, έρχεται για να μας μεταφέρει στην καρδιά της κλασικής οικογένειας και της αξεπέραστης κλασσικής μάνας! 

Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται στην κα Χαρίκλεια, μια γνήσια Ελληνίδα μάνα που μεγαλώνει μόνη τα 5 παιδιά της, θυσιάζεται, ανησυχεί και μπλέκεται στη ζωή τους προκαλώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις…πάντα όμως με καλό σκοπό!

Μαζί τους στο πλατό, για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, θα υπάρχει ζωντανό κοινό που θα απολαμβάνει από κοντά τις περιπέτειες των ηρώων. Η σειρά βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC “MRS BROWNS BOYS”  του Brendan O' Carroll και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.

ΔΙΑΣΚΕΥΗ : Μάρκος Σεφερλής-Στέλιος Παπαδόπουλος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Μάρκος Σεφερλής
ΤΗΛΕΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ  : Γιώργος Καληώρας

Στο ρόλο της Χαρίκλειας ο Μάρκος Σεφερλής μαζί με μια πλειάδα εξαιρετικών πρωταγωνιστών: Αρετή Ζαχαριάδου, Γιάννης Καπετάνιος, Χριστιάνα Καρνέζη, Γιώργης Κοντοπόδης, Σταύρος Νικολαΐδης, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Κώστας Σόμμερ, Δημήτρης Σταρόβας, Έλενα Τσαβαλιά, Τάνια Τρύπη.

Η ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια της ελληνικής διασκευής, για λογαριασμό της Boc-Pix Limited, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Brendan O' Carroll.