Θέατρο

TA 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ των Patrick Barlow & John Buchan

Στο Θέατρο Τζένη Καρέζη από τις 30 Οκτωβρίου!

Καθώς ένας νεαρός άνδρας, που κατηγορείται για τον φόνο μιας γυναίκας-κατασκόπου, αγωνίζεται απεγνωσμένα να ανακαλύψει τους πραγματικούς ενόχους, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ξεκαρδιστική κατασκοπική περιπέτεια γεμάτη θανατηφόρα..μυστικά!

Το έργο, θεατρική διασκευή του Patrick Barlow (2005), είναι βασισμένο στο διάσημο μυθιστόρημα «Τα 39 Σκαλοπάτια», του John Buchan (1915) και την ομότιτλη κινηματογραφική μεταφορά του, από τον Alfred Hitchcock (1935). Τιμήθηκε με Οlivier Award for Best Comedy 2007, Drama Desk Award 2008, Molière France Best Comedy 2009 και δύο βραβεία Τony.

Μια συναρπαστική κατασκοπική κωμωδία με συνεχείς ανατροπές και σασπένς, σε μια παράσταση ανεπανάληπτης σκηνικής δημιουργικότητας, όπου 4 ηθοποιοί, με πάθος και εφευρετικότητα υποδύονται ένα πλήθος διαφορετκών χαρακτήρων!

Μετάφραση: Μάκης Παπαδημητρίου
Σκηνοθεσία: Mάκης Παπαδημητρίου
Παραγωγή: ΚΟΙΝ/ΞΙΑ ΚΟΛΛΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - TSIFTIS PRODUCTION
Ερμηνεύουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Γρηγορία Μεθενίτη, Γιάννης Λατουσάκης, Παναγιώτης Γουρζουλίδης

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη Concord Theatricals Ltd, ο οποίος εκπροσωπεί τη θεατρική διασκευή του έργου από τον Patrick Barlow.