Θέατρο

ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ του Jack Thorne

Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου - Θέατρο Αποθήκες από τις 4 Φεβρουαρίου!

Όταν ο έφηβος Τομ κατασκηνώσει σχεδόν ακίνητος στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο μεγάλος του αδελφός Λουκ, επιμένοντας να τον θάψει εκεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ενηλικίωσης, δίνοντας φως σε άγνωστες πτυχές του εαυτού του...

«Ή μπορεί και να μην είμαι τίποτα. Απλώς ένα μπερδεμένο παιδί. Που κάθεται σε έναν κρύο τοίχο. Και κοιτάζει ένα λεκέ στο πεζοδρόμιο».

Το «Θάβοντας τον αδελφό μου στο πεζοδρόμιο», του Βρετανού συγγραφέα και σεναριογράφου Τζακ Θορν, παρουσιάστηκε το 2008, στο πλαίσιο του φεστιβάλ National Theatre Connections, ενθουσιάζοντας το κοινό και στη συνέχεια γνώρισε σπουδαίες παραγωγές σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα δυνατό και σύγχρονο έργο, που μας ταξιδεύει στον ανήσυχο κόσμο των εφήβων, σε μια εκρηκτική παράσταση με πολλή μουσική και ζωντάνια που θα ενθουσιάσει το νεανικό κοινό και όχι μόνο!

Μετάφραση-Δραματουργία : Ελένη Μολέσκη
Σκηνοθεσία                         : Γιάννης Καραούλης
Παραγωγή                          : ΘΟΚ
Ερμηνεύουν                        : Στέλιος Καλλιστράτης, Γιάννης Μουστάκας, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Αντρέας Πατσιάς,                                                        Αλέξανδρος Παυλίδης, Μαρία Χατζηχριστοδούλου

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια της απο σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη CASARROTO RAMSAY & ASSOCIATES, ο οποίος εκπροσωπεί τον συγγραφέα Jack Thorne.