Θέατρο

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ των Hamed & Hessam Amiri-Θεατρική διασκευή του Phil Porter

Στο Θέατρο Άλμα, από τις 10 Νοεμβρίου!

Η αληθινή ιστορία και το συγκλονιστικό οδοιπορικό της οικογένειας των συγγραφέων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, μετά την κατάληψη του μεγαλύτερου μέρους της από τους Ταλιμπάν, αναζητώντας ελπίδα και μια νέα πατρίδα!

To βιβλίο των Hamed & Hessam Amiri "Το αγόρι με τις δυό καρδιές" εκδόθηκε το 2020, στη συνέχεια διασκευάστηκε για το θέατρο από τον Phil Porter και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2021, στη σκηνή του Wales Millennium Centre, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο National Theatre του Λονδίνου, ενθουσιάζοντας το κοινό και εισπράττοντας διθυραμβικές κριτικές.

Μια ιστορία για την αγωνία της προσφυγιάς, γεμάτη ανθρωπιά, αγάπη, αλληλεγγύη και θάρρος σε μια δυνατή παράσταση που θα μιλήσει κατευθείαν στις καρδιές όλων μας.

.Μετάφραση: Aντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Τάκης Τζαμαργιάς
Μουσική:      Mίλτος Πασχαλίδης
Παραγωγή:  ΦΩΤΟΝΙΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Eρμηνεύον: Χρήστος Διαμαντούδης, Βαγγέλης Ζάπας, Έλενα Μαρσίδου, Βασίλης Τριανταφύλλου, Γιώργος Ψυχογυιός

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό αφενός του Ατζέντη UNITED AGENTS LTD, ο οποίος εκπροσωπεί τους δικαιούχους Phil Porter LTD fso Phil Porter , Hamed Amiri και αφετέρου του μεταφραστή κου Αντώνη Γαλέου.