Θέατρο

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΠΑΙΔΟ της Michele Riml

Στο Θέατρο Τζένη Καρέζη από τις 22 Οκτωβρίου!

Όταν ο δεκάχρονος Έιβερι, ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του θέλει να κόψει το δέντρο που βρίσκεται στην αυλή τους, θα ξεκινήσει έναν επίμονο αγώνα για να τον μεταπείσει, χτίζοντας μαζί με την καλύτερή του φίλη ένα οχυρό πάνω στο δέντρο!

«Στο επίκεντρο αυτού του έργου βρίσκεται το ερώτημα: Μπορεί ένα δεκάχρονο παιδί να κάνει τη διαφορά; Στο έργο, ο Έιβερι μαθαίνει πως το να παίρνει θέση και να αγωνίζεται για την προστασία του πλανήτη, ξεκινά πραγματικά από τη δική του αυλή. Βλέποντας το έργο να ταξιδεύει στην Ελλάδα, μου υπενθύμισε ότι ο πλανήτης μας είναι πραγματικά η αυλή που όλοι μοιραζόμαστε». - Michele Riml

Ένα σύγχρονο έργο για παιδιά και νέους, από την βραβευμένη θεατρική συγγραφέα Michele Riml, για την προστασία του περιβάλλοντος και την πίστη στις αληθινές αξίες της ζωής!

Μετάφραση: Μιχάλης Σιώνας
Σκηνοθεσία: Tζένη Κόλλια, Μιχάλης Σιώνας
Παραγωγή: ΚΟΙΝ/ΞΙΑ ΚΟΛΛΙΑΣ Μ.& PERFORMING ARTS & ENT. LTD
Ερμηνεύουν: Ηλέκτρα Καζάκου, Αργύρης Λάμπρου, Θανάσης Λανάρης, Αναστασία Μοναστηρίδου, Καλύδημη Μούρτζη, Χρήστος Παπαδόπουλος

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη MARQUIS ENTERTAINMENT, ο οποίος εκπροσωπεί την συγγραφέα Michele Riml.