Θέατρο

UNFRIEND του Steven Moffat

Στο Θέατρο Νέος Ακάδημος από τις 11 Οκτωβρίου! Πανελλήνια πρεμιέρα!

Μια περιστασιακή γνωριμία ανάμεσα σ΄ ένα καθωσπρέπει ζευγάρι και μια ιδιαίτερα εκκεντρική και εκδηλωτική χήρα, θα οδηγήσει σε μια ξαφνική και όχι τόσο οικειοθελή συγκατοίκηση, γεμάτη δολοφονικά....ξεκαρδιστικές ανατροπές!

H πιο αστεία κωμωδία όλων των εποχών, όπως χαρακτηρίστηκε από κοινό και κριτικούς, το " Unfriend ", γράφτηκε το 2020 από τον σπουδαίο συγγραφέα και σεναριογράφο Steven Moffat, έναν από τους πλέον σημαντικούς δημιουργούς της Βρετανικής τηλεόρασης.

Αφού έκανε θριαμβευτική πρεμιέρα στο Chichester Festival Theatre το 2022, την επόμενη χρονιά μεταφέρθηκε στο West End γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Μια αριστουργηματική μαύρη κωμωδία, με γνήσιο βρετανικό χιούμορ, σε μια εξαιρετική παράσταση που θα ενθουσιάσει το θεατρόφιλο κοινό! 

Σκηνοθεσία/Δραματουργική επιμέλεια: Αντώνης Γαλέος
Πτωτότυπη Μουσική Σύνθεση:Σταμάτης Κραουνάκης
Παραγωγή : HAPPY PRODUCTIONS
Eρμηνεύουν: Kατερίνα Διδασκάλου, Βάσω Λασκαράκη, Σόλων Τσούνης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Μεσαρίτη και σε διπλή διανομή οι Μανώλης Γκίνης/Αμέρικο Μέλης

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη BERLIN ASSOCIATES LTD, ο οποίος εκπροσωπεί τον συγγραφέα Steven Moffat.