ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ: PETER QUILTER

O θεατρικός συγγραφέας Peter Quilter, είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς σύγχρονους δημιουργούς της βρετανικής θεατρικής σκηνής. Τα έργα έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο West End και το Broadway, έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και έχουν παρουσιαστεί στις πλέον διάσημες θεατρικές σκηνές, σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

H ανεξάντλητη συγγραφική πέννα του Peter Quilter έχει δημιουργήσει μια πληθώρα σπουδαίων έργων που κυριαρχούν στη παγκόσμια θεατρική σκηνή.  Η δημοφιλής ρομαντική κωμωδία για δύο ηθοποιούς "Duets" παρουσιάστηκε σε 24 χώρες,  ενώ η γαλλική παραγωγή του έργου ( ‘Face à Face’ ) μεταδόθηκε ζωντανά από τη γαλλική τηλεόραση κατακτώντας το τηλεοπτικό κοινό και αναμένεται να προβληθεί σε πολλές ακόμα χώρες. Το θρυλικό έργο του “End of the Rainbow”-ένα μουσικό δράμα που περιγράφει τους τελευταίους μήνες της ζωής της Judy Garland, θριάμβευσε στο West End και στο Broadway, γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τον τίτλο "Judi",  χαρίζοντας στην πρωταγωνίστρια Renée Zellweger ΄Οσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου!

Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τις προσεχείς παραγωγές της δίασημης κωμωδίας του Peter Quilter “Glorious!”-η αληθινή ιστορία  της Florence Foster Jenkins, της χειρότερης τραγουδίστριας όπερας στο κόσμο, καθώς και την τελευταία του κωμωδία "Snowbound"- την απολαυστική ιστορία δύο αταίριαστων ανθρώπων που αναγκάζονται να συνυπάρξουν... εγκλωβισμένοι λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών,  ένα έργο που δημιουργήθηκε από τον ταλαντούχο θεατρικό συγγραφέα εν καιρώ καραντίνας! 

Η The Artbassador ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την αποκλειστική εκπροσώπηση του θεατρικου συγγραφέα  Peter Quilter, για την Ελλάδα και την Κύπρο, η οποία ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2021, με σκοπό την προώθηση, διαπραγμάτευση και αδειοδότηση των έργων του.