Θέατρο

8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ του Robert Thomas

Η διάσημη αστυνομική κωμωδία, στο Θέατρο Αλίκη, από την 1η Δεκεμβρίου!

8 γυναίκες, μέλη μιας οικογένειας, κατηγορούνται, όταν ο μοναδικός άντρας του σπιτιού βρίσκεται μυστηριωδώς δολοφονημένος. Η αναζήτηση του δράστη τις φέρνει αντιμέτωπες με βαθιά κρυμμένα μυστικά, ψέματα και αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν σε μια μάχη «γένους θηλυκού»!

Ο μετρ του είδους Ρομπέρ Τομά βάζει την υπογραφή του σε μια ιστορία μυστηρίου κλασσική αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονη με καταιγιστική δράση και δαιμόνιο φινάλε, στην οποία συνδυάζει αριστοτεχνικά το θρίλερ, το ψυχολογικό δράμα, το μυστήριο και τη φάρσα. Ένα από τα πλέον δημοφιλή έργα του ιδιοφυούς συγγραφέα, το οποίο από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στο κοινό, στα τέλη της δεκαετίας του '50, παραμένει ασυναγώνιστα συναρπαστικό και γοητευτικό.

Μετάφραση    :   Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία    :   Πέτρος Ζούλιας 
Παραγωγή     :   ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ
Eρμηνεύουν   :   Ιωάννα Ασημακοπούλου, Κάτια Γκουλιώνη, Ναταλία Δραγούμη, Γεωργία Καλλέργη, Νικολέττα                                     Κοτσαηλίδου, Άννα Κωνσταντίνου, Ευφροσύνη Σακελλαρίου, Μαρίνα Ψάλτη

Η THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια της από σκηνής θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό αφενός τoυ Γαλλικού Οργανισμού SACD, ο οποίος εκπροσωπεί τα συγγραφικά δικαιώματα του Rοbert Thomas και αφετέρου του Μεταφραστή Αντώνη Γαλέου.