Θέατρο

8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ του Robert Thomas

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ-ΕΝΑΡΞΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Όταν, οκτώ γυναίκες, μέλη μιας οικογένειας, βρεθούν κατηγορούμενες για τον φόνο του μοναδικού άντρα του σπιτιού, μια αγωνιώδης αναζήτηση για τον δράστη ξεκινά που θα τις φέρει αντιμέτωπες με βαθιά κρυμμένα μυστικά και αποκαλύψεις, πυροδοτώντας μια μάχη «γένους θηλυκού»!

Ο μετρ του είδους Ρομπέρ Τομά βάζει την υπογραφή του σε μια ιστορία μυστηρίου κλασσική αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονη με καταιγιστική δράση και δαιμόνιο φινάλε, στην οποία συνδυάζει αριστοτεχνικά το θρίλερ, το ψυχολογικό δράμα, το μυστήριο αλλά και τη φάρσα.

Αυτή η διάσημη αστυνομική κωμωδία ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα για να προσφέρει άφθονο γέλιο, σασπένς, μοναδικές ανατροπές και ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από μια αχτύπητη γυναίκεια dream team!

Μετάφραση: Κοσμάς Φουντούκης
Σκηνοθεσία:  Χρήστος Σουγάρης
Παραγωγή:   ΛΥΚΟΦΩΣ
Ερμηνεύουν: Υρώ Μανέ, Γιώτα Φέστα, Τάνια Τρύπη, Φωτεινή Ντεμίρη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ευγενία Ξυγκόρου, Μαρίζα Τσάρη

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό τoυ Γαλλικού Οργανισμού SACD, ο οποίος εκπροσωπεί τα συγγραφικά δικαιώματα του συγγραφέα Rοbert Thomas.