Θέατρο

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ του John Steinbeck

Στον Πολυχώρο CARTEL από τις 8 Οκτωβρίου! Τρίτη θεατρική σεζόν!

« Ο ίδιος ο άνθρωπος έχει γίνει η μεγαλύτερη μας απειλή και η μοναδική μας ελπίδα » – Τζον Στάινμπεκ

Στη φράση αυτή συμπυκνώνεται με τον πιο εύγλωττο τρόπο η συγκλονιστική ιστορία των τραγικών ηρώων του έργου. Η αγωνιώδης και συγκινητική προσπάθεια του Βασίλη και του Λένου  για επιβίωση μέσα στις πιο δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.Το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η ελπίδα και το δικαίωμα στην ευτυχία,  μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο αποξένωση και αδικία.

Ένα από τα κορυφαία αριστουργήματα της Παγκόσμιας λογοτεχνίας του 20ου αιώνα, από τον βραβευμένο με Πούλιτζερ και Νόμπελ λογοτεχνίας Αμερικανό συγγραφέα Τζον Στάινμπεκ. 

Απόδοση       : Bασίλης Μπισμπίκης
Σκηνοθεσία   : Βασίλης Μπισμπίκης
Παραγωγή    :  Cartel Τεχνοχώρος
Eρμηνεύουν  :  Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Μαίρη Μηνά, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας,                                       Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγέλα Πατσέλη, Μάρα Ζαλόνη, Ερατώ                                   Αγγουράκη. 

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής θεάτρου παρουσίασης του έργου του Τζον Στάινμπεκ, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστορήμά του,  για λογαριαμό του Ατζέντη McIntosh & Otis Inc, o οποίος εκπροσωπεί τα συγγραφικά δικαιώματα του Τζον Στάινμπεκ.