Θέατρο

ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ των Αnthony McCarten & Stephen Sinclair

Στο Θέατρο Βέμπο, από τις 11 Νοεμβρίου!

‘Εξι άνεργοι γείτονες, προσπαθούν να βγουν από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται και να κερδίσουν χρήματα, ανεβάζοντας ένα σόου ανδρικού στριπτήζ, χωρίς όμως να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα….Ένα μυστικό τόλμημα που θα φέρει απερίγραπτα μπερδέματα, ανατροπές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις!

Ένα δυνατό καστ και μια ομάδα ικανότατων δημιουργών, μεταφέρουν στη σκηνή του Θεάτρου Βέμπο, την διάσημη κωμωδία "Ladies Night" των Αnthony McCarten & Stephen Sinclair, σε μια απολαυστική παράσταση γεμάτη γέλιο, αστείρευτο κέφι, αγάπη, χορό, πολύ μουσική και στριπτήζ! 

Η μετρ των μιούζικαλ Θέμις Μαρσέλλου έχει αναλάβει την απόδοση του κειμένου στα ελληνικά και τη σκηνοθεσία της παράστασης. Επιπλέον, ο Νικόλας Γουάστωρ ανέλαβε τη μουσική επιμέλεια, η Μαίρη Τσαγκάρη τα σκηνικά, η Αννα Αθανασιάδη τις χορογραφίες, η Παναγιώτα Κοκκορού τα κουστούμια, η Μελίνα Μάσχα τους φωτισμούς και ο Κάρολος Πορφύρης το video design και τις προβολές. 

Παραγωγή: AΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ ΟΕ
Ερμηνεύουν: Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Θανάσης Πατριαρχέας, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Κατερίνα Στικούδη και σε διπλή διανομή, οι νεαρές Ζετα Μαστροδούκα και Ζώη Πετράκη.

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη Casarotto Ramsay & Associates, ο οποίος εκπροσωπεί τους συγγραφείς Αnthony McCarten & Stephen Sinclair.