Θέατρο

BERLIN ALEXANDERPLATZ by Alfred Döblin

Στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων "Λευτέρης Βογιατζής", από τις 24 Νοεμβρίου!

Έχοντας μόλις αποφυλακιστεί, ο Φράντζ περιπλανιέται στο Βερολίνο του Μεσοπολέμου χωρίς καμία προοπτική αλλά με τη γενναία απόφαση να ξεφύγει από την παρανομία, χαράζοντας μια νέα πορεία. Όσο κι αν αυτό μοιάζει ακατόρθωτο…

Tο αριστουργηματικό "Berlin Alexanderplatz" βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα- σημείο αναφοράς του κορυφαίου Γερμανού συγγραφέα Άλφρεντ Ντέμπλιν που εκδόθηκε το 1929 κάνοντας πάταγο και το 1980 διασκευάστηκε από τον Rainer Werner Fassbinder στο μνημειώδες κινηματογραφικό έπος 15,5 ωρών, που άφησε εποχή. 

Mιά συγκλονιστική ιστορία για την τραγική διαδρομή ενός ανθρώπου που αναζητούσε από τη ζωή κάτι περισσότερο, σε μια εξαιρετική παράσταση που θα μας καθηλώσει!

Σκηνοθεσία: Στάθης Λιβαθινός
Διασκευή:     Έλσα Ανδριανού, Στάθης Λιβαθινός
Παραγωγή:   ΛΥΚΟΦΩΣ-POLYPLANITY PRODUCTIONS
Ερμηνεύουν:Βασίλης Ανδρέου, Γιώργος Δάμπασης, Νίκος Καρδώνης,  Στάθης Κόικας, Λίλλυ Μελεμέ, Πολυξένη Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Παπανικολάου, Μαρία Σαββίδου,  Θεόβη Στύλλου,  Άρης Τρουπάκης,  Δημήτρης Φιλιππίδης  

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό των δικαιούχων των δικαιωμάτων του συγγραφέα Alfred Döblin, c/o GUSTAV KIEPENHEUER GMBH.