Θέατρο

ΧΑΡΟΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΤ του Colin Higgins

Μια ανατρεπτική, ρομαντική κωμωδία για το πολύτιμο δώρο της ζωής!

Μια υπέροχη, ευαίσθητη κι ανθρώπινη ιστορία. Μια αγάπη πέρα από τα όρια του χρόνου και της κοινωνίας. Κι ένας από τους πλεον αναπάντεχους κι ειλικρινείς έρωτες στην ιστορία του θεάτρου. Χάρολντ και Μοντ, το αριστουργηματικό έργο του Κόλιν Χίγκινς, σε παραγωγή της " ΗΑPPY LIGHT PRODUCTIONS", σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και την πρωτότυπη μουσική του Μιχάλη Δέλτα, ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Nέος Ακάδημος από τις 31 Οκτωβρίου σε μια μοναδική παράσταση γεμάτη συγκίνηση και αισιοδοξία.

Ένα έργο έπος για τον έρωτα και τη μοναξιά, για τις σχέσεις των σημερινών νέων με την παλιότερη γενιά και την απομόνωση των ανθρώπων που ξεχνούν πως η αληθινή αγάπη είναι ο μόνος δρόμος στη ζωή. Σε αυτόν τον δρόμο ζωντανεύει η απρόσμενη συνάτηση του απελπισμένου νεαρού Χάρολντ που δεν ξέρει να ζήσει, ενώ έχει όλη τη ζωή μπροστά του και της ηλικιωμένης Μοντ που ενώ πλησιάζει στο τέλος της ζωής της, σφίζει από αυθορμητισμό και ζωντάνια. Μέσα από την τρυφερή σχέση που αναπτύσουν η ζωή του Χάρολντ αλλάζει ολοκληρωτικά και πλημμυρίζει από την αισιοδοξία και την βαθιά αγάπη της Μοντ. Μαθαίνει να γελάει, να τραγουδάει, να χορεύει, να ονειρεύεται και να αποδέχεται τον εαυτό του κατακτώντας έτσι το πραγματικό νόημα της ζωής.

Οι υπεροχοι Τάνια Τσανακλίδου και Θανάσης Τσαλταμπάσης στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ερμηνεύουν με αξεπέραστο τρόπο το "αταίριαστο" θεατρικό ζευγάρι. Μαζί τους στη σκηνή, οι Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Ελένη Βαΐτσου, Αλέξανδρος Χούντας, Αθηνά Καραγιώτη και Διονύσης Στραβοράβδης.

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια για την από σκηνής παρουσίαση του έργου, για λογαριασμό του Estate of Colin Higgins c/o SAMUEL FRENCH.