Θέατρο

DOGVILLE των Lars von Trier &Christian Lollike

Στο Θέατρο Νέος Ακάδημος από τις 14 Οκτωβρίου!

Η φιλήσυχη κοινωνία του Dogville αποφασίζει να προσφέρει καταφύγιο στην γοητευτική Γκρέις, η οποία κρύβεται από μια συμμορία που την καταδιώκει. Κι ενώ οι μέρες περνούν κάπως έτσι, το Dogville θα δείξει τα δόντια του στη νεαρή φυγάδα, αλλά και η Γκρέις τα δικά της…

Μια αριστουργηματική αλληγορία, βασισμένη στο κινηματογραφικό ''Dogville" του ανατρεπτικού Δανού σκηνοθέτη Λάρς Φον Τρίερ, μια ταινία με δομή αρχαίας τραγωδίας και θεατρικά χαρακτηριστικά, η οποία θεωρείται από τις κορυφαίες στην ιστορία της μεγάλης οθόνης! 

Ένα έργο αποκάλυψη που εξετάζει τα όρια της ηθικής, την υποκρισία και τον ρατσισμό, σε μία εκρηκτική παράσταση που θα μαγνητίσει τον θεατή από την πρώτη στιγμή!

Μετάφραση : Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία : Λίλλυ Μελεμέ
Παραγωγή  : HAPPY PRODUCTIONS
Ερμηνεύουν: Έλλη Τρίγγου, Στέλιος Μάινας, Θοδωρής Κατσαφάδος, Νικολέτα Βλαβιανού, Βαγγέλης Αλεξανδρής,                            Ανδρέας Νάτσιος, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Πάρης Λεόντιος, Νίνα                              Έππα

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη NORDISKA ApS, ο οποίος εκπροσωπεί τους δημιουργούς Lars Von Trier (σενάριο) και Christian Lollike (θεατρική διασκευή).