Μουσική

H ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟΥ PADDINGTON του Herbert Chappell

30 December 2019 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Oι Μουσικοί της Καμεράτα-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής και η διακεκριμένη μαέστος Ζωή Ζενιώδη, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι! Η μαγεία της κλασικής μουσικής συνδυάζει ήχους του Cοle  Porter, του Leroy Anderson και του Johann Strauss με το μουσικό παραμύθι “ Η πρώτη συναυλία του Αρκούδου Paddington” του διάσημου βρετανού συνθέτη Herbert Chappell.

Μέσα από ατμοσφαιρικές εικόνες και λαμπερές μελωδίες ζωντανεύει το ταξίδι του αγαπημένου ήρωα. Ενα ταξίδι που ξεκινά από το Περού και καταλήγει στο μεγαλειώδες Royal Albert Hall ,όπου o Paddington  κάνει το ντεμπούτο του ως διευθυντής ορχήστρας!

Την ιστορία αφηγείται η ηθοποιός Ολια Λαζαρίδου


Η The Artbassador, προμήθευσε την Ορχήστρα με το μουσικό υλικό των έργων: "Εισαγωγή από το μιούζικαλ Kiss me Kate" του Cole Porter από τον εκδοτικό οίκο BOOSEY AND HAWKES  ΑΓΓΛΙΑΣ, " Η πρώτη συναυλία του Αρκούδου Paddington" του Herbert Chappell από τον εκδοτικό οίκο MUSIC SALES GROUP-CHESTER MUSIC LTD, ΑΓΓΛΙΑΣ, " The Typewriter concerto" και " Plink plank plunk"  του Leroy Anderson  από τον Εκδοτικό Οίκο LUCK'S MUSIC LIBRARY, ΑΜΕΡΙΚΗΣ.