Θέατρο

ΤΗΕ LAST FIVE YEARS του Jason Robert Brown

Στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, 20,22,23,24,26,27,29,30 & 31 Μαρτίου!

Ένα από τα δημοφιλέστερα off-Broadway μιούζικαλ, το “The Last Five Years”, σε κείμενο, μουσική και στίχους του βραβευμένου με 3 Tony Αμερικανού συνθέτη Jason Robert Brown, επιστρέφει στην  Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, για εννέα μοναδικές παραστάσεις!

Το βραβευμένο με βραβείο Drama Desk έργο, ένα από τα δέκα καλύτερα μιούζικαλ του 2001 σύμφωνα με το περιοδικό Τιme, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Northlight, Chicago (2001) και στη συνέχεια παρουσιάστηκε off-Broadway ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς, ενώ στη συνέχεια μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και γνώρισε σπουδαίες παραγωγές σε όλο τον κόσμο. 

Ένα έντονα συναισθηματικό και ιδιότυπο μιούζικαλ που εξιστορεί μοναδικά τη γλυκόπικρη ιστορία δύο νέων και την πορεία της σχέσης τους, από την πρώτη συνάντηση μέχρι το τελευταίο αντίο, σε μία σπουδαία παραγωγή με εξαίσια ζωντανή μουσική και τραγούδια, που θα μας χαρίσει μια αξέχαστη μουσικοθεατρική εμπειρία.

Μετάφραση, σκηνοθεσία: Δημήτρης Δημόπουλος
Μουσική διεύθυνση: Μιχάλης Παπαπέτρου
Σκηνικό, κοστούμια: Ντέιβιντ Νεγρίν
Σχεδιασμός φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας
Eρμηνεύουν: Βάσια Ζαχαροπούλου, Πάρις Παρασκευάδης και εξαμελές μουσικό σύνολο 

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη Music Theatre International Europe, η οποία εκπροσωπεί τον δημιουργό του έργου Jason Robert Brown.