Θέατρο

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της Agatha Christie

Στο Θέατρο Άνεσις, από τις 4 Οκτωβρίου!

Όταν  ο νεαρός Λέοναρντ Βόουλ κατηγορείται για την δολοφονία μιας πλούσιας χήρας, ένας ανελέητος δικαστικός αγώνας ξεκινά με όλες τις μαρτυρίες εναντίον του. Μόνη ελπίδα σωτηρίας η κατάθεση της συζύγου του, που κρατά τη ζωή του στα χέρια της!

To αριστούργημα της Agatha Christie κυκλοφόρησε το 1933 και αφού διασκευάστηκε από την ίδια σε δικαστικό θρίλερ, έκανε θριαμβευτική πρεμιέρα το 1953 στο Winter Garden Theater του Λονδίνου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Broadway και τέσσερα χρόνια αργότερα στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστές τη Μαρλέν Ντίτριχ, τον Τσαρλς Λότον και τον Τάιρον Πάουερ, μια θρυλική ταινία που βρέθηκε υποψήφια για 6 Οσκαρ!

Ένα από τα πλέον συναρπαστικά δικαστικά θρίλερ όλων των εποχών με απροσδόκητα ανατρεπτικό φινάλε, σε μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών που θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Nικορέστης Χανιωτάκης
Παραγωγή: HAPPY PRODUCTIONS
Ερμηνεύουν: Mελίνα Βαμβακά, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιάννης Δρακόπουλος, Θοδωρής Κατσαφάδος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Νίκη Παλληκαράκη, Νίκος Πολυδερόπουλος

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια απο σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό της Agatha Christie Ltd,  δικαιούχου των δικαιωμάτων του έργου της Α. Christie.