Θέατρο

ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΔΕΣΠOΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του Roberto Athayde

Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, από τις 21 Φεβρουαρίου!

Η δεσποινίς Μαργαρίτα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της τάξης. Διδάσκει, εκπαιδεύει, τιμωρεί και εξουσιάζει με αυταρχικό και βίαιο τρόπο τους μαθητές της. Έρχεται αποφασισμένη να δώσει ένα αλλιώτικο, εκρηκτικό μάθημα ζωής που θα τους μείνει αξέχαστο… Μια τολμηρή πολιτική αλληγορία για τη παντοδυναμία και την κατάχρηση της εξουσίας, με εκρηκτικούς διαλόγους και καυστικό χιούμορ, που θα απολαύσουμε σε μία σύγχρονη, πρωτότυπη διασκευή για τρεις άνδρες και ζωντανή μουσική επί σκηνής!

Το εμβληματικό έργο-σταθμός της παγκόσμιας δραματουργίας, του Βραζιλιάνου συγγραφέα Ρομπέρτο Ατάιντε, γράφτηκε κατά τη σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας στη Βραζιλία. Έκανε πρεμιέρα το 1973 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, προκαλώντας τις θυελλώδεις αντιδράσεις των Αρχών. ‘Εκτοτε ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, γνώρισε τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 30 χώρες και καθιερώθηκε ως διεθνές κλασσικό.

Διασκευή      : Πάνος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαγεωργίου. 
Σκηνοθεσία  : Γιώργος Παπαγεωργίου
Διοργάνωση : Θέατρο Νέου Κόσμου 
Eρμηνεύουν : Πάνος Παπαδόπουλος, Γιάννης Λατουσάκης, Μιχάλης Λατουσάκη

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια απο σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη BUREAU LITTERAIRE INTERNATIONAL, ο οποίος εκπροσωπεί τον συγγραφέα Roberto Athayde.