Θέατρο

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ του Arthur Miller

Στο Θέατρο Ζίνα, από τις 5 Οκτωβρίου!

Η τραγική διαδρομή ενός έντιμου "εμποράκου", που εγκλωβίζεται μέσα στην αυταπάτη του αμερικάνικου ονείρου κυνηγώντας την επιτυχία και καθώς δεν μπορεί να δεχθεί την πραγματικότητα, καταρρέει και μοιραία οδηγείται στην καταστροφή.

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ, αριστούργημα του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ " Ο θάνατος του Εμποράκου", παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1949 στη Νέα Υόρκη σε σκηνοθεσία Ηλία Καζάν και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα έργα της σύγχρονης αμερικανικής δραματουργίας.

Ένα εμβληματικό και συγκλονιστικά επίκαιρο έργο, σε μια δυνατή παράσταση θα μεταφέρει στη σκηνή το σύμπαν του μεγάλου συγγραφέα! 

Σκηνοθεσία-Απόδοση: Γιώργος Νανούρης
Παραγωγή: ΑΦΟΙ ΤΑΓΑΡΗ ΟΕ
Ερμηνεύουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης,  Έφη Μουρίκη, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Γεροδήμος, Κατερίνα Μάντζιου, Γιάννης Βαρβαρέσος, Θεοδόσης Τανής

Η ΤΗΕ ARTBASSABOR χορήγησε την άδεια από σκηνής θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του THE ARTHUR MILLER 2004 LITERARY AND DRAMATIC TRUST, δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων του συγγραφέα Arthur Miller, c/ο  UNITED TALEND AGENCY.