Θέατρο

GO BACK FOR MURDER by Agatha Christie

Στο Θέατρο Εliart, από τις 20 Οκτωβρίου! Πανελλήνια πρεμιέρα!

Όταν η άδικα καταδικασμένη για τον φόνο του συζύγου της Καρολάιν πεθαίνει στη φυλακή, η κόρη της θα αναλάβει δράση, προκειμένου να αποκαταστήσει τη μνήμη της. Πώς μπορεί όπως να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δράστης ενός εγκλήματος που έγινε πριν 15 χρόνια;

Το έργο, με πρωτότυπο τίτλο "Go back for murder", αποτελεί θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος της Α. Christie, "Πέντε μικρά γουρουνάκια" που πραγματοποιήθηκε από την ίδια την συγραφέα και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Duchess Theatre, του Λονδίνου το 1960.  

Ακόμα μια εξαιρετική ιστορία μυστηρίου, από την μοναδική βασίλισσα του εγκλήματος, Agatha Christie, ανατρεπτική και περίπλοκη με δαιμόνια πλοκή και απρόσμενο τέλος, σε μια παράσταση που θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Mετάφραση: Aντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Παραγωγή:  ELIART

Ερμηνεύουν: Γιώργος Φρατζεσκακης, Αννέτα Παπαθανασίου, Ελένη Βουτυρά, Σαράντος Γεωγλερής, Κωνσταντίνος Λάγκος, Παναγιώτης Καρμάτης, Ελένη Μπουκουβάλα, Στέλλα Κοσμοπούλου, Στυλιανή Κλείδωνα

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια απο σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό της Agatha Christie Ltd,  δικαιούχου των δικαιωμάτων του έργου της Α. Christie.