Θέατρο

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ του Edward Albee

Στο Θέατρο Σοφούλη, από τις 25 Μαρτίου!

Σε μια νύχτα που θα φθάσει μέχρι το ξημέρωμα ένα σαλόνι μετατρέπεται σε πεδίο μάχης. Δυο ζευγάρια ξενυχτούν, πίνουν και παίζουν τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια αλληλοεξόντωσης, αυτά που θα σκορπίσουν τις ψευδαισθήσεις τους και θα αποκαλύψουν την αβάσταχτη αλήθεια της ζωής τους. 

Το πολυβραβευμένο έργο του πρωτοπόρου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπι, «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ»,  γραμμένο στις αρχές της δεκαετίας του ’60, αποτελεί ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας δραματουργίας. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα εκατό κορυφαία θεατρικά έργα όλων των εποχών και κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην παγκόσμια θεατρική σκηνή μέχρι σήμερα.

‘Ένα θρυλικό, σύγχρονο δημιούργημα, που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία, το παράλογο και την τραγωδία, με αιχμηρό και ρεαλιστικό τρόπο, σε μια καταλυτική παράσταση που θα μας συγκλονίσει!

Μετάφραση  : Τζένη Μαστοράκη
Σκηνοθεσία  : Aντώνης Καραγιάννης
Παραγωγή   : KAΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
Ερμηνεύουν : Παυλίνα Χαρέλα, Κρίτωνας Ζαχαριάδης, Αλέξανδρος Κότσυφας, Χρυσούλα Μπουγιουκλή

Η THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του ESTATE OF EDWARD ALBEE, δικαιούχων των πνευματικών δικαιωμάτων του Edward Albee, c/o WILLIAM MORRIS ENDEAVOR.