Θέατρο

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ του Eugene O’Neill

Στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας από τις 3 Μαρτίου 2022!

Το δραματικό ταξίδι ζωής, της οικογένειας Τάιρον, μέσα από την ομίχλη, τα τραύματα και τις ενοχές του παρελθόντος, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις αλήθειες, τους συμβιβασμούς, τα λάθη και τα πάθη της ύπαρξής τους. 

Το εμβληματικό αριστούργημα του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας (1936) και τέσσερα Πούλιτζερ, πρωτεργάτη του αμερικανικού θεάτρου Ευγένιου Ο' Νηλ, έκανε πρεμιέρα το 1956, στο Βασιλικό Θέατρο της Στοκχόλμης, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Από τότε το έργο πρωταγωνιστεί αδιάλειπτα στην παγκόσμια θεατρική σκηνή, ενώ έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σπουδαιότερα έργα της αμερικανικής δραματουργίας.

‘Ενα έργο διαχρονικό και βαθιά αυτοβιογραφικό, γραμμένο με «δάκρυα και αίμα που όχι μόνο αφορά τον σύγχρονο άνθρωπο, αλλά θα αφορά και τον άνθρωπο του μέλλοντος» όπως αναφέρει ο ίδιος ο δημιουργός του, σε μια παράσταση κλασσικού κύρους που θα μας καθηλώσει!

Μετάφραση  :  Νίκος Γκάτσος
Σκηνοθεσία  :  Δημήτρης Καραντζάς
Παραγωγή   :  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΑΞΗ
Ερμηνεύουν : Μπέττυ Αρβανίτη,  Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ελίνα Ρίζου 

Η THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια της από σκηνής θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του YALE UNIVERSITY, δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων του Eugene O’Neill, c/o ICM PARTNERS, c/o CONCORD THEATRICALS CORPORATION.