Θέατρο

THE LAST FIVE YEARS του Jason Robert Brown

Στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, 5, 6, 7, 11, 12 & 13 Μαΐου! Πανελλήνια Πρεμιέρα!

Ένα από τα δημοφιλέστερα off-Broadway μιούζικαλ, το “The Last Five Years”, σε κείμενο, μουσική και στίχους του βραβευμένου με 3 Tony Αμερικανού συνθέτη Jason Robert Brown, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία φιλόδοξη παραγωγή στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ!

Το βραβευμένο με Drama Desk Award έργο, που χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Time ως ένα από τα δέκα καλύτερα μιούζικαλ του 2001, έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Northlight, Chicago (2001) και στη συνέχεια παρουσιάστηκε off-Broadway ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Έκτοτε έχει μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες,  έχει γνωρίσει σπουδαίες παραγωγές ανά τον κόσμο και παραμένει διαχρονικά δημοφιλές.

 Ένα έντονα συναισθηματικό και ιδιότυπο μιούζικαλ που εξιστορεί μοναδικά την πενταετή πορεία ενός γάμου, από την πρώτη συνάντηση ως τον χωρισμό και από τον χωρισμό στην πρώτη συνάντηση, σε μία σπουδαία παραγωγή με εξαίσια ζωντανή μουσική και τραγούδια, που θα μας χαρίσει μια αξέχαστη μουσικοθεατρική εμπειρία.

Μετάφραση, σκηνοθεσία: Δημήτρης Δημόπουλος
Μουσική διεύθυνση: Μιχάλης Παπαπέτρου
Σκηνικό, κοστούμια: Ντέιβιντ Νεγρίν
Σχεδιασμός φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας
Eρμηνεύουν: Βάσια Ζαχαροπούλου, Πάρις Παρασκευάδης και εξαμελές μουσικό σύνολο 

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη Music Theatre International Europe, η οποία εκπροσωπεί τον δημιουργό του έργου Jason Robert Brown.