Θέατρο

TO EKTO ΠΑΤΩΜΑ του Alfred Gehri

Στο Θέατρο Ακροπόλ από τις 2 Φεβρουαρίου!

Η ζωή, οι δυσκολίες και η καθημερινότητα των ενοίκων του έκτου πατώματος μιας πολυκατοικίας στο Παρίσι του 1930, μέσα από έρωτες, καυγάδες, συγκρούσεις και πάθη αλλά πάνω από όλα μέσα από τις ελπίδες και τα όνειρά τους για το αύριο.

Το παγκοσμίως διάσημο έργο του Ελβετού συγγραφέα Alfred Gehri,  που γνώρισε την απόλυτη επιτυχία στη χώρα μας με την θρυλική παράσταση του 1991-1992, σε διασκευή Άννας Παναγιωτοπούλου, μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, αναβιώνει σε μια θεαματική παραγωγή με ζωντανή μουσική και ένα σύνολο εξαιρετικών ερμηνευτών. 

Ένα έργο διαχρονικό και επίκαιρο όσο ποτέ,  βαθιά συγκινητικό αλλά και κωμικό ταυτόχρονα, σε μια μαγευτική παράσταση, γεμάτη εξαιρετική μουσική, τραγούδια, κέφι και πάνω από όλα αγάπη και αισιοδοξία!

Διασκευή: Άννα Παναγιωτοπούλου - (Πλάτων Μαυρομούστακος)
(Γιώργος Βάλαρης και ο θίασος)
Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Παραγωγή:Broadwayshow Productions
Eρμηνεύουν:Υρώ Μανέ, Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Καστάνη, Δανάη Λουκάκη, Μαριαλένα Ροζάκη, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν, Βασίλης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Φραγκιόγλου και η Ευαγγελία Μουμούρη.
Στο ρόλο του Οσπώ ο Δημήτης Πιατάς - Αφηγήτρια η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Η ΤΗΕ ΑRTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Oργανισμού SSA-Societe Suisse Des Auteurs, o oποίος εκπροσωπεί τον δικαιούχο των δικαιωμάτων του συγγραφέα Alfred Gehri.