Θέατρο

ΤΟ ΠΑΡΤΥ της Sally Potter

Στο Θέατρο Άνεσις από τις 3 Μαΐου! Πανελλήνια πρεμιέρα!

Η Τζάνετ, μια φιλόδοξη πολιτικός της αντιπολίτευσης, διοργανώνει ένα πάρτι για να γιορτάσει τον διορισμό της ως Σκιώδους Υπουργού Υγείας. Κι ενώ οι καλεσμένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, αυτά που θα ακολουθήσουν στην γιορτή θα είναι πολλά, απροσδόκητα και μάλλον άκομψα..

Το έργο της Σάλι Πότερ «Το πάρτυ» που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την ομώνυμη ασπρόμαυρη κινηματογραφική ταινία του 2017, αποτελεί μια βιτριολικά καυστική σάτιρα πάνω στα ήθη της σύγχρονης «άρχουσας» τάξης. Μια απολαυστική κωμικοτραγική ιστορία με σφιχτή πλοκή, ευφυείς διαλόγους και δυνατές ανατροπές σε μία πολυαναμενόμενη παράσταση, με ένα σύνολο εξαιρετικών ερμηνευτών.

Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης
Παραγωγή:  ΜΥΘΩΔΙΑ
Eρμηνεύουν: Δ. Γεωργαλάς, Ξ. Γεωργίου, Δ. Καραμπέτσης, Π. Μαρκοπούλου, Α. Πασχάλη, Θ. Σιάρκου και ο Νικορέστης Χανιωτάκης.

Η ΤΗΕ ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό αφενός του Ατζέντη Concord Theatricals Corporation, εκ μέρους του Samuel French INC, που εκπροσωπεί την συγραφέα Sally Potter και αφετέρου του μεταφραστή Αντώνη Γαλέου.