Θέατρο

ΤO ΣΩΣΕ  του Michael Frayn

Στο Θέατρο Παλλάς, από τις 18 Μαρτίου!

Η αποκαλυπτική καθημερινότητα της ζωής στο θέατρο, μέσα από το εξωφρενικά κωμικό χάος που επικρατεί στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης που σταδιακά οδηγείται στην καταστροφή…

Ο πολυβραβευμένος Άγγλος θεατρικός συγγραφέας Μάικλ Φρέιν εμπνεύστηκε την σπαρταριστή κωμωδία «το Σώσε», το 1970, όταν παρακολουθούσε από τις κουΐντες ενός λονδρέζικου θεάτρου μια θεατρική φάρσα. Το έργο, αφού έκανε πρεμιέρα στο Lyric Theatre του Λονδίνου το 1982, θριάμβευσε στο West End, όπου παρουσιαζόταν για 5 συνεχόμενα χρόνια και τιμήθηκε με Olivier Award και London Evening Standard Award για την καλύτερη κωμωδία.

Μια από τις πλέον εμβληματικές κωμωδίες του 20ου αιώνα, παρωδία και ύμνος ταυτόχρονα για το Θέατρο, με την σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και έναν λαμπρό θίασο επί σκηνής, σε μια εκρηκτική παράσταση που θα γίνει το Σώσε!

Μετάφραση  : Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Σκηνοθεσία  : Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Παραγωγή   : Θεατρικές Σκηνές ΑΕ   
Ερμηνεύουν : Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη,                        Γιώργος Χρυσοστόμου και Λένα Παπαληγούρα 

H THE ARTBASSADOR χορήγησε την άδεια από σκηνής Θεάτρου παρουσίασης του έργου, για λογαριασμό του Ατζέντη UNITED AGENTS LLP, ο οποίος εκπροσωπεί τον συγγραφέα Michael Frayn.